Schaffrath

Innovatieve juwelen gebaseerd op traditioneel vakmanschap
Een diamant is de ziel van een juweel. Sinds 1923 laat het Duitse Gebrüder Schaffrath de stralende ziel van de diamant ontwaken in prachtige settingen. Het juwelenhuis gebruikt alleen de meest waardevolle materialen, zoals goud, platina en de mooiste diamanten. Het merk stelt de hoogste eisen aan het ontwerp en de afwerking van de sieraden. Elk detail wordt met liefdevolle zorg en de grootste aandacht behandeld.

Ons traditionele vakmanschap en de wilde passie van sieradenontwerper Alexander Leuz zorgen voor mooie en innovatieve ontwerpen, die we creëren met precisie en perfectie. De juwelen hebben het kwaliteitscertificaat Graduierte Sicherheit, dat de authenticiteit van de sieraden waarborgt en is toegekend door bevoegd diamantair Christian Schaffrath. Onze draagbare kunstwerken worden gevormd door de unieke, revolutionaire en charismatische ontwerpen die de passie van een diamant symboliseren.

De diamanten ring voor de grote liefde
Liefdevol ondersteund en veilig ingesloten door de ingebedde, glinsterende en verfijnde bloem. Een juweel met een ziel, gecreëerd met het geweldige vakmanschap en de hoogste aandacht voor detail van Schaffrath. Het is een ring om verliefd op te worden, net zo zorgeloos als de liefde zelf.

Geïnspireerd door de natuur
Het concept van de Calla collectie is geïnspireerd door de natuur. Zoals de bladeren van de Calla plant de bloem beschermen, bewaken de Calla juwelen de diamant. Het meest waardevolle deel van het juweel is beschermd en schittert in de spotlights.

Bekijk de website van Schraffrath

× Wij helpen je graag, chat met ons via WhatsApp!