Heemskerk Juweliers

De wondere- en verleidelijke wereld van juwelen, edelstenen en prachtige horloges. Bij Heemskerk juweliers in Pijnacker gaan ambacht en traditie hand in hand met innovatie en hedendaags design. Het team van Heemskerk Juweliers haalt elke dag het beste uit zichzelf om samen met u een speciaal moment, een unieke herinnering of een spontane blijk van liefde en genegenheid vast te leggen met een passend sieraad of horloge.

Wij zijn ervaren en gedreven ambachtslieden als het gaat om uw wens om samen iets unieks te ontwerpen, het omsmelten van door u bewaarde sieraden naar een nieuw design. Of discreet en respectvol gedenksieraden te maken of te leveren uit ons nieuwe assortiment gedenksieraden van SEE YOU.

Natuurlijk hebben we ook, geheel naar uw wens, volop keus in mooie creaties van gerenommeerde wereldmerken. Een prachtige collectie merk horloges en een breed aanbod van de meest verfijnde sieraden.

Ons hoogwaardig assortiment verfrissen we zelfs 2 keer per jaar, omdat ook modetrends een rol spelen bij het bepalen van uw persoonlijke aankoop.

Sieraden en horloges worden van generatie op generatie gedragen en doorgegeven en vertellen u altijd een persoonlijk verhaal. Daar luisteren wij graag naar en ons team ontvangt en helpt u persoonlijk onder het genot van een kopje koffie in onze sfeervolle winkel in het overdekte winkelcentrum Ackershof.

Trouwringen

Binnenkort trouwen? Wij hebben een ruime keuze in trouwringen!

Horloges

Horloges voor dames en heren! Trendy of klassiek.

Sieraden

Verwen jezelf met een uniek stuk uit ons uitgebreide luxe sieraden aanbod.

Reparaties

Sieraden voor het hele gezin! Armband, ketting of oorbellen.

× Wij helpen je graag, chat met ons via WhatsApp!